دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 16 خرداد 1402

امتیاز: Article Rating

در این جلسه مهندس رهبر مدیرعامل شرکت فناور تیوان ضمن معرفی شرکت و دستاوردهای آن به نهایی شدن محصول وابسته به مرکز رشد مازندران اذعان کرده و عنوان نمودند که این محصول در چند مکان بصورت آزمایشی مورد استفاده و موجب رضایت مشتریان قرار گرفته است. ایشان همچنین خواستار حمایتهای پژوهشگاه نیرو جهت تولید این محصول به تعداد 70 دستگاه شدند.
آقای دکتر طاهری فر ضمن ابراز خرسندی از این شرکت فناور، مطالبی در خصوص اهمیت و جایگاه تجاری سازی در کشور ارائه نمودند. در ادامه ایشان آمادگی کامل پژوهشگاه را جهت حمایتهای همه جانبه از شرکتهای فناور و دانش بنیان وابسته به این مراکز رشد اعلام نمودند.
آقای دکتر خان محمدی، رئیس مرکز آموزشی و پژوهشی مازندران استراتژی این مرکز را مطابق با سیاستهای کلان پژوهشگاه دانسته و ابراز نمودند در آینده ای نزدیک شاهد شکوفایی مرکز رشد مازندران در ابعاد گسترده خواهیم بود.

اشتراک گذاری
تصاویر
  • نشست مرکز رشد مازندران با شرکت فناور تیوان با حضور آقای دکتر طاهری فر، مشاور محترم رئیس پژوهشگاه نیرو
ثبت امتیاز